Naar de site van Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek.

Wij zijn te vinden op www.vierlingsbeek-groeningen.nl.

De Dr. PeelenCultuurprijs van de gemeente Boxmeer waarvoor Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek genomineerd was, is toegekend aan de andere genomineerde, het lokale museum Van Postzegel tot Tank van Tonnie Ebben uit Groeningen die daarvoor het bronzen beeldje van Dr. Peelen en een geldbedrag van € 500,- ontving.
De uitreiking vond op zaterdag 10 september plaats in de theaterzaal van De Weijer in Boxmeer, waarbij ook een aantal leden van Z.E.V. en Z.E.V.-Light aanwezig was.
Zanggroep Evergreen ontving uit handen van burgemeester van Soest een oorkonde als waardering voor de bijzondere prestatie van hun productie Carrousel die op 2, 3 en 4 juni j.l. is uitgevoerd in de openlucht op het plein tussen de kerk en basisschool in Vierlingsbeek.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek draagt de nominatie postuum op aan Geert van Os. Hij was degene die aan de wieg stond van de oprichting van het koor in 1970. Hij was de man die meer dan 20 jaar bepalend en sturend was op muzikaal gebied als zijnde arrangeur en bandleider. Daarnaast was hij voorzitter van de club. Dankzij Geert van Os is op een gegeven moment de door velen geliefde Hop Swing Band ontsproten uit het begeleidingsorkest van het koor. Een bigband met een geheel eigen sound en muziekstijl van met name nummers uit de jaren '20, '30 en '40 van de vorige eeuw. Mede dankzij Geert van Os heeft Zanggroep Evergreen haar eerste revue "Bonjour Paris" in 1990 gedaan. Vervolgens liet Geert zich ook weer gelden met zijn vele muziek- en theaterkwaliteiten bij de 2e en 3e revue van Evergreen, "Welcome America" in 1995 en "Cocktail" in 2001. Het is dankzij deze reeks van vroegere revues dat Zanggroep Evergreen de onlangs zeer geslaagde revue/show "Carrousel" in 2016 heeft kunnen maken. Vandaar dat het bestuur en leden van Zanggroep Evergreen hebben besloten om deze bijzondere waardering op gebied van cultuur, postuum op te dragen aan deze gouden man met een groot muziekhart, Geert van Os.
Klik hier voor de aan Zanggroep Evergreen toegekende oorkonde.