Oliebollenactie!

 

('gedownloade') oliebollen

 

Traditiegetrouw zullen de vrijwilligers van het JOC ook dit jaar weer op oudejaarsdag oliebollen bakken voor de gemeenschap van Vierlingsbeek en Groeningen. Dit jaar vindt deze actie voor de 56e keer plaats. Net zoals de laatste jaren zullen er ook oliebollen zonder rozijnen (naast met rozijnen) worden gebakken.
Ook dit jaar worden de oliebollen – met of zonder rozijnen - weer gebakken op dinsdag 31 december en vervolgens thuisbezorgd.
Om de oliebollen in huis te halen hoeft u het huis niet uit. Ze worden u thuisbezorgd door de vrijwilligers van het JOC, als u een bestelling heeft geplaatst bij een van onze vrijwilligers die bij u aan de deur is geweest tussen 6 en 24 december.
Hebt u deze vrijwilliger gemist, geen paniek.
U kunt de oliebollen ook telefonisch bestellen, en wel bij Hans Hendriks (tel. 631802).
De bestelling kan ook per e-mail, via oliebollenlijn@joc-vierlingsbeek.nl.
Geeft u dan wel duidelijk het aantal zakken aan, met of zonder rozijnen en het adres waar de zakken afgeleverd dienen te worden. Verrekening dient dan ter plekke op 31 december te worden voldaan.

Tevens zijn er op 31 december van 8.00 uur tot 17.00 uur bij de Plus supermarkt in Vierlingsbeek oliebollen te koop en in de loods van Johan van den Bogaard bij het veerpont (tot 12.00 uur).

De prijs dit jaar bedraagt € 6,-- per zak met 8 oliebollen.

De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de verschillende clubs van het JOC.

Idee!
Indien u de oliebollen 1 minuut bij een vermogen van 600 Watt in de magnetron legt, worden deze weer heerlijk warm en vers!!!

 

Het bestuur en de vrijwilligers van het JOC wensen u smakelijk eten, een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2020.