Oliebollenactie geslaagd,
maar niet helemaal...

 

('gedownloade') oliebollen

 

De 56e oliebollenactie van het JOC is weer voorbij en we kunnen ook nu terugkijken op een geslaagde actie voor onze stichting en de inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen.

Door de inzet van de vele vrijwilligers en het grote aantal bestellingen die de inwoners van beide dorpen wederom bij ons geplaatst hebben moesten wij deze keer ruim 7000 (verkochte) oliebollen bakken en bezorgen.
Door dit aantal is deze actie voor het JOC ook deze keer weer een financieel succes geworden. De opbrengst wordt gebruikt ter ondersteuning van de bij het JOC aangesloten clubs, dus voor de jeugd en jongeren van Vierlingsbeek en Groeningen.
Overigens worden de eventueel te veel gebakken oliebollen geschonken aan de Voedselbank Land van Cuijk.

We moeten ons als organisatie echter verontschuldigen bij de bewoners van een aantal adressen, we hebben niet de bestelde oliebollen zonder rozijnen geleverd, we hadden een klein aantal zakken te weinig gebakken waardoor de personen op deze adressen deze niet gekregen hebben. We hebben dit, indien gewenst, kunnen compenseren met de levering van oliebollen met rozijnen. We gaan voor de volgende baksessie beter opletten bij het vaststellen van het te bakken aantal oliebollen zonder rozijnen, zodat dit niet meer voorkomt.

Indien er ondanks onze goede zorg voor de kwaliteit iemand om wat voor reden dan ook niet tevreden is over de geleverde oliebollen kunt u contact opnemen met Hans Hendriks (tel. 631802); we zullen dan gezamenlijk tot een oplossing van de klacht proberen te komen.

Daarnaast wil het JOC-bestuur haar dank uitspreken aan de volgende personen/ondernemingen die een bijdrage hebben geleverd aan deze actie:

  • Johan van den Boogaard
  • Bakkerij Degen Overloon
  • PLUS Verbeeten Vierlingsbeek
  • Mar-Oil Vierlingsbeek
  • Boomkwekerij de Schans Groeningen
  • Alle vrijwilligers van binnen en buiten het JOC

 

Het bestuur van het JOC.