Oliebollenactie

 

('gedownloade') oliebollen

 

Traditiegetrouw zullen de vrijwilligers van het JOC ook dit jaar weer op oudejaarsdag oliebollen bakken voor de gemeenschap van Vierlingsbeek en Groeningen. Dit jaar vindt deze actie voor de 58e keer plaats. Net zoals de laatste jaren zullen er ook oliebollen zonder rozijnen (naast met rozijnen) worden gebakken.
Ook dit jaar worden de oliebollen – met of zonder rozijnen - weer gebakken op zondag 31 december en vervolgens thuisbezorgd.
Om de oliebollen in huis te halen hoeft u het huis niet uit. Ze worden u thuisbezorgd door de vrijwilligers van het JOC, als u een bestelling heeft geplaatst bij een van onze vrijwilligers die bij u aan de deur is geweest tussen 1 en 20 december voor het ophalen van de eerder ontvangen bestellingen-envelop.
Hebt u deze vrijwilliger gemist, geen paniek.

Op 31 december van 8.00 uur tot 14.00 uur bij de Plus supermarkt in Vierlingsbeek oliebollen te koop, hier is het mogelijk om te pinnen (wordt aanbevolen).

De prijs dit jaar bedraagt wederom € 7,50 per zak met 8 oliebollen.

De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de verschillende clubs van het JOC.

Idee!
Indien u de oliebollen 1 minuut bij een vermogen van 600 Watt in de magnetron legt, worden deze weer heerlijk warm en vers!!!

 

Het bestuur en de vrijwilligers van het JOC wensen u smakelijk eten, een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2024.

 

Het bestuur van het JOC.